toimituskulut alkaen 4,90€ | ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
toimituskulut alkaen 4,90€ | ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
Ostoskori 0

Tietoa brodeerauksesta

Käytössämme on ammattilaiskäyttöön suunniteltu, 15-neulainen RICOMA RCM brodeerauskone. Sen suurin brodeerausala on jopa 350x500mm.

Brodeeraus eli konekirjonta

Brodeeraus eli konekirjonta tarkoittaa (erikoisompelu)koneella kirjottua, tikeistä muodostuvaa kuviota.

Ennenkuin kone voi ommella kuvion tekstiiliin, se täytyy digitoida. Digitointi on vaihe, jossa kuvio muutetaan sellaiseen muotoon, että brodeerauskone pystyy lukemaan sen. Digitointi tehdään tietokoneella, ja ohjelma tallennetaan brodeerauskoneen vaatimaan muotoon.

Mihin se soveltuu?

Brodeeraus on tyylikäs ja kestävä tapa yksilöidä tuote. Brodeerauksen voi tehdä materiaaleihin, joihin painaminen ei sovellu, kuten pyyhkeet, takit, pipot ja lippikset.

Brodeerattu logo on kestävä ja pitkäikäinen, sillä toisin kuin esimerkiksi painatukset se ei kulu pesussa pois. Brodeeratun vaatteen voi myös silittää turvallisesti.

Aineisto

Pääasiassa logoaineiston on oltava vektoroitu PDF, -EPS, -SVG tai –AI. Jos olet epävarma tiedostotyypistäsi, voit aina lähettää logon meille katsottavaksi. Tarpeen mukaan muutamme logosi brodeerattavaan muotoon lisämaksusta.

Brodeerausohjelmassamme on valmiina kymmeniä fontteja ja siihen voi ladata lähes minkä tahansa fontin. Mikäli brodeeraus tulee tekstinä, voit ilmoittaa meille halutun fontin.